за скоростния лост има един щифт който се износва,6.1мм мисля че беше .аз това лято си го смених от свредло.и на щангата подложих още една шайбичка сега няма никакъв луфт.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Най-накрая и аз с 33
Collapse
X
-
Не съм виждал каква е ситуацията около лоста, ама при сменен тампон ситуацията е подобна(трака си)при все че има набутан дунапрен и един парцал там.
Знам ,че може би има износена втулка там, но не съм я виждал лично.Alfa 33 1.3 I.E.L. '93
Alfa 166 2.0 V6 Turbo '99
Alfa 147 1.6 TS '01
Comment
-
По принцип тази лостова систева първо се замислете на кои предавки трака и ще се сетите къде е отговора.
Трака предимно на 3-та и 4-та, демек предавките, които не изискват засукване на лоста в страни от изключена. Има едно нещо, което може да дрънче на мета, и то е металната втулка в лоста, която отвежда движението напред към привода. В някои случаи тя заковава от ръжда и лоста започва да се движи трудно напред-назад. Тази лостова система страда от това.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениеАлфите на Боби и Пешката колективно могат да преборят ловешка, бургаска и пловдивска група взети заедноАlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4
Comment
-
Ооо, аз белия скрап си го джиткам ежедневно. Толкова си я обичам тая кола, че не знам дали ще я сменя в близките 2-3 години с друга ежедневка. А червения скрап го карам само когато съм нервен. Но и тя ме изнервя, всеки път нещо се преебава по нея. На последното каране нещо генерацията и увисна, изпокъса си тамрпоните. Абе само ядове, но поне и скъсвам гъза като се кача в нея.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениеМойта бегачка толкова бой не е виждала колкото твоята в рамките на 10 минути на околовръстнотоAlfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
Comment